Sklep krainalazienek.pl - opinie

1,5
Dane
Nazwa firmy
KrainaŁazienek
Telefon
91 43 14 505
Adres e-mail
sk... Pokaż
Na Ceneo od 2014-04-16
opinie
12 miesięcy
30 dni
Wszystkie
Ten sklep nie uzyskał opinii w ciągu 30 dni
Ocena sklepu z ostatnich 12 miesięcy
Popularne produkty
Hansgrohe Metris S 31460000
Opis produktu1 - uchwytowa bateria wannowamontaż ścienny, 2 - otworowyautomatyczne przestawienie wanna/prysznicperlator QuickClean®Cechy produktumieszacz ceramicznyrozstaw 150 ± 12 mmprzyłącze węża DN15 z zaworem zwrotnymprzyłącze typu S z tłumikiem szumuwielkość przepływu ok. 20 l/min.Do kompletowania z: Baterie z serii METRIS
Tres Retro 1.29.104.61
Bateria umywalkowa Retro-Tres 1.29.104.61 chromZ korkiem automatycznymTRES GRIFERÍA jest firmą rodzinną z ponad 40-letnim doświadczeniem, produkującą i sprzedającą najwyższej jakości armaturę do łazienki i kuchni, panele natryskowe, brodziki i akcesoria łazienkowe. Tres jest jedną z najbardziej liczących się firm na rynku europejskim, posiadającą jasny cel: troska o jak najlepszą usługę, jakość i cenę.Gwarancja:5 lat na baterię
Tres Bimax 1.63.874
Bateria Bimax-Tres wannowa wąż w podwójnym oplocie marki TresSeria: Bimax-Tres Kod produktu: 1.63.874Słuchawka antical (034.116.01)Montaż: naściennyPrzełącznik natrysku: pokrętłoNatrysk ręczny z mosiądzuDwa otworyWylewka: stałaWąż satin (91.34.609)Dwa uchwyty krzyżoweZasięg wylewki: 145mmKolor: chrom5 lat gwarancji!Tres jest prężnie rozwijającą się firmą produkującą wysokiej jakości armaturę łazienkową.Armatura Łazienkowa Tres to połączenie nowoczesnego stylu i elegancji, z wygodą użytkowania.Duży wybór kolekcji i stylów marki Tres sprawi, że łazienka nabierze oryginalnego i niepowtarzalnego charakteru. ...
Tres Bimax 1.63.145
Bateria wannowa Bimax-Tres 1.63.145 chromSłuchawka masaż MAXWysokość: 308 mmDługość wylewki: 230 mm4-otworowaTRES GRIFERÍA jest firmą rodzinną z ponad 40-letnim doświadczeniem, produkującą i sprzedającą najwyższej jakości armaturę do łazienki i kuchni, panele natryskowe, brodziki i akcesoria łazienkowe. Tres jest jedną z najbardziej liczących się firm na rynku europejskim, posiadającą jasny cel: troska o jak najlepszą usługę, jakość i cenę.Gwarancja: 5 lat na baterię
Koło Panda Agat 150x100 XWA0950000 prawa
KOŁO AGAT 150x100 cm wanna asymetryczna, prawa Wanna asymetryczna akrylowaWysokiej jakości materiał akrylowy nie żółknie i jest odporny na uderzenia. Można bez problemu zamontować hydromasaż i naprawić powierzchniowe zarysowania, praktycznie bez pozostawienia śladu po naprawie. Wanny akrylowe są lekkie, łatwe w transporcie i montażu. Praktyczna, ładna, nowoczesna Wanna ta jest elementem wyposażenia, który znajdzie zastosowanie w każdej funkcjonalnej łazience. Produkt został starannie wyprofilowany, tak aby dać najwyższy poziom satysfakcji z każdej kąpieli. Bardzo funkcjonalne w tym modelu jest wyodrębnione miejsce na kosmetyki czy przybory kąpielowe. Wanny asymetryczne ciekawie aranżują przestrzeń i są bardzo komfortowe. 7 lat gwarancji na wanny KOŁOGwarancja na niezmienność barwy oraz inne wady powierzchni wynosi 7 lat.Parametry:- kolor: biały- rodzaj: asymetryczna- wersja: prawa- wymiary: 150x100 cm- głębokość: 44 cm- pojemność: 220 l- szerokość dna: 63,7 cm- gwarancja: 7 latDo kompletowania: zestaw montażowy SN7 i obudowa do wanny prawa AGAT 150.
Tres Monoclasic 1900 1.42.103.02
Bateria umywalkowa MonoClasic 1900-Tres 1.42.103.02 chromBez korka automatycznegoZaleca się montaż odpływu umywalkowego SIMPLE RAPIDTRES GRIFERÍA jest firmą rodzinną z ponad 40-letnim doświadczeniem, produkującą i sprzedającą najwyższej jakości armaturę do łazienki i kuchni, panele natryskowe, brodziki i akcesoria łazienkowe. Tres jest jedną z najbardziej liczących się firm na rynku europejskim, posiadającą jasny cel: troska o jak najlepszą usługę, jakość i cenę.Gwarancja: 5 lat na baterię

Ceneo wstrzymało prezentację oferty sklepu dnia .

z 22

krainalazienek.pl - OPINIE UŻYTKOWNIKÓW

Wszystkich opinii - 10
  1. Andrzej
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Wszystko w porządku. Polecam

  2. Aga
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Spoko

    Forma dostawy
    Spoko
  3. rysia
    polecam

    4/5 Wystawiono

    ok

    Forma dostawy
    ok
  4. Monika
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Świetna oferta, towar wysłany błyskawicznie.

    Forma dostawy
    Wszystko przebiegło bez zakłóceń.
  5. Stella
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Szczerze polecam, wszystko zgodnie z informacją na stronie sklepu

  6. Bartek
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Polecam

  7. iv
    polecam

    5/5 Wystawiono

    GORĄCO POLECAM!! szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony do transportu

    Forma dostawy
    oki :)
  8. przemo
    polecam

    5/5 Wystawiono

    polecam

    Forma dostawy
    super
  9. bob

    3/5 Wystawiono

    czas oczekiwania na towar dłuższy od gwarantowanego o dwa tygodnie

  10. As
    polecam

    4/5 Wystawiono

    Paczka dotarła, solidnie zapakowana. Sklep ok

    Forma dostawy
    Dostawa ok, informacja od kuriera o przybliżonym czasie dostawy
  11. Anna
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Oceniam bardzo dobrze

    Forma dostawy
    Dostarczenie przesyłki bardzo dobrze
  12. Maria
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Zlecenie zrealizowane profesjonalnie i bez zastrzeżeń.

    Forma dostawy
    Dostawa profesjonalna
  13. Arek
    polecam

    5/5 Wystawiono

    To nie był pierwszy zakup. Podtrzymuję wcześniejszą pozytywną opinię.

    Forma dostawy
    Tak jak zawsze - pozytywnie. Cenię sobie telefoniczne info pół godz. przed przybyciem kuriera
  14. Monika
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Super polecam

  15. Małgorzata
    polecam

    5/5 Wystawiono

    Bardzo długo okres oczekiwania na zamówiony przedmiot (3-4 tygodnie)