Drukarka HP LaserJet Pro P1102w Printer (CE657A#BGJ)Prędkość druku mono: 18str/min , Prędkość druku kolor: Nie dotyczy , Rozdzielczość mono: 600x600dpi , Kolor: Nie dotyczy , A4
Ostatnia cena: 599,00zł Wyprzedane |
- Sortuj wg:
Ocena: od najwyższej
HP LaserJet Pro P1102w Printer (CE657A#BGJ) - Opinie
Za ocenę zakupionego produktu otrzymasz 3 CeneoPunkty.
Aby otrzymać CeneoPunkty najpierw zaloguj się do Ceneo.
CeneoPunkty
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.
CeneoPunktów
Za rejestrację otrzymasz 30 CeneoPunktów. Zebrane CeneoPunkty możesz wymieniać na nagrody rzeczowe.
Chcę napisać opinię + 3 CeneoPunkty Za wystawienie opinii otrzymasz 3 CeneoPunkty. Zebrane CeneoPunkty możesz wymieniać na nagrody rzeczowe.
Zobacz jakie opinie mają użytkownicy o produkcie HP LaserJet Pro P1102w Printer (CE657A#BGJ) i jak oceniają go pod kątem jakości wykonania, ceny i wyglądu.
- Ocena:
Bardzo dobra drukarka. Jest to prawdopodobnie następczyni modelu 1018, który u mnie funkcjonuje od kilu lat i pomimo zużycia około 10 tonerów i wydrukowania 25000 stron, działa super.
Są zamienniki tonerów, więc tym bardziej nadaje się do codziennej eksploatacji.Wpisz swój komentarz -
- Ocena:
Bardzo dobra drukarka. Ekspresowa instalacja WiFi , szybkie i dobre wydruki, tanie tonery -czego więcej potrzeba.Wykorzystuję ją codziennie do drukowania czarno-białych dokumentów. Same plusy- polecam.
- Ocena:
Najważniejsze, że działa bezprzewodowo. Oprócz tego to standardowa drukarka laserowa - ani lepsza, ani gorsza od innych:) Jej dużym atutem jest też cena. Nie znam za to ceny tonera...
- Ocena:
Drukarka stosunkowo tania, drukuje wyraźnie, bardzo szybko. Dla mnie idealny sprzęt. Jest niewielkich rozmiarów. Bardzo fajnie, że wyposażona jest w WiFi. Godna polecenia!!
4...2Polecam
- Ocena:
Jak ustawić przy tej drukarce by wykonywała druk roboczy bardziej ekonomiczny?
Poza tym drukarka rewelacyjna. -
- Ocena:
Kupiłem tę drukarkę na potrzeby domowe. Drukję od czasu do czasu. Jak narazie jestem bardzo zadawolony. Po pierwsze, żadnych problem z instalacją. Połączenie przez Wifi super. Jakość druku bardzo poprawna. Przy tej cenie nie ma czego zarzucić. Jedyna wada jaką zauważyłem, to że jest trochę głośna (ale bez przesady).
- Ocena:
Drukarka bardzo fajna, zgrabniutka.Taka jaką chciałam. No i bardzo tania.Bardzo łatwa instalacja. Fajne jest to, że nie trzeba jej wyłączać, bo po chcwili nieużywania wyłącza się sama, a jak chcę drukować to włącza się automatycznie. 100% TAK !!!!!!!
c...ePolecam
- Ocena:
Drukarka jest ładna i zgrabna. nie mam problemu z rolkami. wszystko drukuje bez zarzutu. Plusem jest wifi - jestem bardzo zadowolona.
- Ocena:
Jak na moje potrzeby w zupełności wystarczająca. Był to świadomy wybór. Rywalizowała z Samsungiem jednak nie wiem czemu HP stoi pod telewizorem. Do tego jeszcze WiFi. Rewelacja. Instalacja trwała 4 minuty, zero problemów. Żadnych kabli. Toner startowy to około 700 stron, jednak można go regenerować. Przyzwoity czas druku. Być może w tej cenie można dostać kolorowego Samsunga, tylko po co skoro kolor nie jest mi potrzebny. Zdecydowanie polecam.
- Ocena:
Drukarka hp Lj 1102w jest dobrym rozwiązaniem do warunków domowych. Karta Wi-fi umożliwia wykorzystanie domowej sieci bezprzewodowej. Instalacja jest prosta. Z ustawieniami sieci nie ma problemów.
Produkty rekomendowane
- Podobne w kategorii
- Najpopularniejsze produkty
- Nowe produkty
- Produkty producenta
- Polecane
- Wybrane strony
- DELL Inspiron 15 5570 15,6"/i7/8GB/256GB/Radeon 530/Win10 (55702890KTR_8G256SW10)
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 (CMK16GX4M2B3200C16)
- TP-Link Archer MR200
- HP 15-bs152nw 15,6"/i3/4GB/500GB/Win10 (15BS152NW)
- AMD Ryzen 5 2600 3,4GHz BOX (YD2600BBAFBOX)
- Kingston Hyperx Cloud II Headset Czarne-Czerwone (KHX-HSCP-RD) opinia
- Apple iPad Air 64GB Wi-Fi Srebrny (MUUK2FD/A) cena
- Gigabyte GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8GB GDDR6 (GV-N208SGAMINGOC-8GC) cena
- Tracer Zonda cena
- Muzyka Karaoke
- Podkładka pod Mysz Razer
- Tusz do Drukarki HP Photosmart 5520
- Hummer H1
- Netgear r7000p
- Ranking tabletów 2019
- Klawiatura do smartfona i tabletu. Jaką wybrać?
- Jaki router do domu do światłowodu?
- Smartfon 4K
- Moizm