Parowary i kombiwary

4,23 / 5 z 85414 opinii

Zdaniem Sokratesa „Człowiek nie żyje, aby jadł, ale je, aby żył”. Wielu miłośników dobrego jedzenia nie zgodzi się z tym stwierdzeniem. Wszak jedzenie należy do przyjemności, z których chętnie korzystamy. Jednak ze względu na szybkie tempo życia często nie mamy czasu dobrze zjeść. Jemy w biegu, na mieście. Po powrocie do domu jesteśmy zbyt zmęczeni, aby gotować, bo przecież gotowanie wymaga czasu i energii, prawda? Otóż – wcale nie. Małe AGD do kuchni pozwoli na szybkie i łatwe przygotowanie potraw.
W jaki sprzęt wyposażyć swoją kuchnię? Jeżeli chcesz jeść smacznie i zdrowo, zaopatrz się w parowar lub kombiwar. Parowary i kombiwary to łatwe w obsłudze urządzenia do gotowania i podgrzewania potraw. Z ich pomocą przyrządzisz mięso (kurczaka, indyka, stek), rybę, warzywa, ryż, makaron, a nawet ciasta i pieczywo. Twoja praca ogranicza się do wrzucenia składników i wybrania odpowiedniego sposobu ich przygotowania. Jedzenie właściwie robi się samo. Producenci parowarów i kombiwarów wyposażają je również w dodatkowe funkcje – na przykład rozmrażania potraw, podtrzymywania temperatury czy opóźnionego startu.
Czyszczenie parowaru i kombiwaru jest dziecinnie proste – wszystkie wyjmowane tacki i miski można umyć w zmywarce lub ręcznie w zlewie. Podobnie jak w wypadku czajnika co jakiś czas należy pozbyć się kamienia.
Z parowarami i kombiwarami w kuchni możesz cieszyć się zdrowymi, smacznymi i aromatycznymi potrawami.

Filtry

Tylko oferty

Cena

Producent

Rodzaj

Moc

Lokalizacja sklepu