Paradyż Cokół Mistral Poler Grafit 30x7,2
Liczba zdjęć: 1

Paradyż Cokół Mistral Poler Grafit 30x7,2

w 21 sklepach od 6,48 zł do 11,50 zł .

Mistral - Południowoeuropejski wiatr niosący suche, zimne powietrze, był źródłem inspiracji dla stworzenia kolekcji płytek podłogowych MISTRAL. Jest to kolekcja płytek gresowych nieszkliwionych produkowanych w technologii podwójnego zasypu. Powierzchnia płytek imituje marmurową płytę, w szlachetnych odcieniach i wyszukanych kolorach. Satynowa płytka naśladuje marmurową posadzkę, porytą lekkim pyłem naniesionym przez wiatr. Płytki polerowane błyszczą ostrym blaskiem. Listwy cięte są z płyt bazowych; mają prostą, modernistyczną formę lub zdobione są motywem roślinnym. Ze względu na wysokie parametry kolekcja przeznaczona jest do stref tranzytowych we wszelkich instytucjach użyteczności publicznej. Wspaniała do sklepów wielkopowierzchniowych, biur, banków i instytucji. Świetnie prezentuje się również na ścianie.

Rozwiń opis
Zobacz także na Paradyż Cokół Mistral Poler Grafit 30x7,2

Ten sklep bierze udział w Programie Ochrony Kupujących (POK), który zapewnia konsumentowi rekompensatę do 10 000 zł w przypadku, gdy:

• nie otrzymał zakupionego towaru;
  • zakupiony towar znacznie różni się od opisanego w ofercie.

W ramach programu koszty związane z rekompensatą ponosi CENEO, dzięki czemu osoby kupujące, a także sklepy nie są narażone na żadne straty finansowe. Szczegółowe informacje dotyczące programu znajdują się tutaj.

Napisz opinię o Paradyż Cokół Mistral Poler Grafit 30x7,2

Napisz opinię o Paradyż Cokół Mistral Poler Grafit 30x7,2

Jak oceniasz:

Jakość wykonania? Stosunek jakości do ceny? Wygląd produktu?
Podaj swój e-mail jeśli chcesz otrzymywać informacje o pojawiających się komentarzach do Twojej opinii:
Akceptuję regulamin serwisu Ceneo.pl
Czy chcesz otrzymywać od Ceneo newsletter z informacjami o promocjach produktowych, nowościach i konkursach?

TAK! Akceptuję warunki wysyłki
Wyrażam zgodę na wykorzystanie mojego adresu e-mail, w tym na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych dotyczcych usług i produktów CENEO JAK I podmiotów współpracujących. Dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997.
Nie będą przyjmowane opinie wulgarne i obraźliwe oraz zawierające dane osobowe lub teleadresowe. Opinie będą podlegać moderacji, co może powodować opóźnienia w pojawianiu się ich w serwisie. Więcej informacji dotyczących wypowiedzi Użytkowników dostępnych jest w Regulaminie serwisu Ceneo.pl.

Reklama

GROSPOL s.c.